Optimizare SEO

Implementăm strategii SEO bazate pe specificul afacerii

Ce este optimizarea SEO ?

Optimizarea Seo vine de la termenul de “search engine optimization” insemnand optimizare pentru motoare de cautare. Conceptul de seo a fost dezvoltat din cauza concurentei din ce in ce mai mare pe diverse categorii de produse sau servicii. Fiecare site ca sa apara cat mai bine in topul cautarilor pe Google trebuie conceput intr-un mod unic, original, sa fie relevant legat de domeniul de activitate si produsele sau serviciile pe care le prezinta astfel incat Google sa il poata ridica in prima pagina.

Tipuri de optimizare SEO

Optimizarea SEO este de 2 tipuri: optimizare SEO On Page, se face in interiorul siteului si Optimizare Seo Off page, se face prin surse externe ( advertoriale pe diverse siteuri cu link catre siteul propriu, bannere pentru generarea de trafic, Google Ads pentru generarea de trafic, Optimizarea Google Maps, etc. Optimizarea Seo Off Page are intotdeauna un caracter continuu, in mod normal ea se face pe o perioada nedeterminata continua, dar Optimizarea On Page de cele mai multe ori este facuta la inceputul siteului o data cu adaugarea continutului. De cele mai multe ori acest continut nu se imbunatateste iar atunci structura siteului de optimizare ramane acceasi.

Optimizarea Seo pentru Siteuri

Marea majoritate a firmelor care fac siteuri nu stiu sa faca si optimizarea lor sau nu ofera in costul siteului acest serviciu. Alte firme va dau oferte de optimizare ieftina sau chiar gratuita, dar optimizarea facuta de ei nu este una sufficient de buna pentru a va putea ajuta siteul sa ajunga pe prima pagina. In mod normal pentru un astfel de serviciu firmele ofera abonamente lunare care incep cu pretul a 100 de euro/luna. Si pot ajunge si la 1000 euro/luna.

Importanta Optimizarii Seo

Optimizarea Seo este foarte importanta pentru toate siteurile pentru ca este modalitatea de a ajunge in topul cautarilor fara a plati permanent la Google. Un site bine optimizat poate ajuta si Harta Google Maps sa fie cat mai bine pozitionata in primele rezultate ale cautarilor. O pozitionare cat mai buna in motorul de cautare aduce cu sine o vizibilitate cat mai buna, dar si o incredere marita in brandul dvs pentru ca utilizatorii gandesc ca cei care apar primii sunt cei mai buni.

Cum stabileste Google clasamentul

In alcatuirea clasamentului pentru cautarile facute pe motorul de cautare Google este arbitrul, astfel ca el este cel care aranjeaza in pagina in functie de anumiti parametrii toate siteurile. Printre parametrii cei mai importanti sunt: optimizarea seo a siteului , vechimea siteului, relevanta pe care siteul dvs o are pe internet prin toate siteurile care fac referire la siteul dvs, integrarea retelelor sociale, recenziile din mediul online, publicarea a cat mai multor poze unice, viteza de incarcare a siteului, etc. Google isi schimba tot timpul algoritmul de calcul legat de acesti factori care influenteaza pozitionarea siteurilor, astfel ca de la o perioada la alta sunt parametrii care influenteaza mai mult sau mai putin pozitionarea siteului cat mai sus. 

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Builder

Page Testing

Interactive Testing

Spam Filter Tests

500,000 Tracking Opens

2 Users Free

BASE

65

minutes

15 $/month

Price for 1 minute 0.25$


Builder

Page Testing

Interactive Testing

Spam Filter Tests

500,000 Tracking Opens

2 Users Free

ECONOMY

140

minutes

30 $/month

Price for 1 minute 0.20$

Builder

Page Testing

Interactive Testing

Spam Filter Tests

500,000 Tracking Opens

2 Users Free